O afea e fa'aoga ai mea fa'alava, tu'u sa'o po'o fa'alili

E pei ona e fa'amoemoeina i le tulaga o meafaitino faiga faiga, o le i ai o meafaigaluega e mafai ona fa'afetaui i mana'oga fa'apitoa a lau fa'alapotopotoga e taua tele.E le tutusa uma nofoaga, ma ina ia sologa lelei lau fofo e ono mana'omia ai le tele o fetuutuunaiga eseese.

Mo lena mafua'aga, o le xingyong e ofoina atu filifiliga eseese ma ana mea e fa'afefe ai sikulima - fa'ata'atia, tu'usa'o ma fa'aitu.E tofu i latou ma o latou nofoaga i totonu o se mea e faʻaaogaina ai meafaitino, o afea la e tatau ai ona faʻaaogaina ituaiga taʻitasi?

Fa'alava fa'asaga

O le felauaiga o mea mai le tasi nofoaga i le isi o le sini autu lea mo se conveyor.A o'o i se tulaga tutusa le mea na afua mai ai ma le mea e alu i ai, o le fa'alava fa'ase'e fa'a'ave'u sikulima e sili ona lelei vaega o meafaigaluega e maua.

tala fou (1)

Tu'u sa'o conveyors

I nisi tulaga, e mana'omia le felauaiga o mea i luga ae le o fafo.I totonu o fale e fa'atapula'aina avanoa, mo se fa'ata'ita'iga, o nisi taimi e fa'aoga ai nisi o le faiga e na'o le pau lea o le fofo pe a mana'omia le fa'alauteleina, aua o le avanoa o le fola e taugofie.

E le pei o se felauaiga faalava, peitaʻi, o le kalave o se mea taua pe a feʻaveaʻi mea.Xingyong's vertical shaftless conveyors screw feature breaks in the liner to provide resistance resistance along the way, fesoasoani e taofia le faʻavaeina o polo feliuliuaʻi ma faʻamalosia mea e faʻagasolo i luga.Afai e mana'omia e lou fale ona ave meafaitino i se tulaga maualuga atu, o le fa'alava tu'u sa'o o se filifiliga lelei.

tala fou (2)

Conveyors fa'asaga 

Pa'u i se mea i le va o le fa'alava ma le fa'asaga i luga, o mea fa'afefete e mafai ona tusa ma le 45 tikeri o le maualuga e ala i le fafagaina o le hopper, po'o le maualuga i le fafaga malosi.Pe o se fofo fesoʻotaʻi i le va o tulaga e lua o le conveyor faalava, po o se auala itiiti tifato o le taulimaina o mea i luga, o se lilifa shaftless conveyor sikulima o se eleele ogatotonu talafeagai mo le tele o nofoaga.

Po'o le a lava le fa'atulagaina ma le fa'atulagaina o lau mea e fa'atautaia ai mea, o le xiongyong o lo'o i ai le fofo fa'a'ave'u sikulima e leai ni suiga e fetaui ma ou mana'oga.

tala fou (3)


Taimi meli: Aukuso-17-2021