Matamata i le faagasologa o le faia o se uila polygonal mai le sasa i le fale gaosi Sidoarjo Itulau uma

KOMPAS.com – O le Polygon o se ituaiga uila uila a Initonesia i totonu o Sidoarjo Regency, East Java.
O se tasi o faleoloa o loʻo tu i le Veteran Road, Jalan Lingkar Timur, Wadung, Sidoarjo ma gaosia le faitau afe o Polygon uila i aso uma.
O le faagasologa o le fausiaina o se uila e amata mai i le amataga, e amata i mea mataʻutia ma faʻaiʻu i le faʻaavanoaina o le uila mo tagata lautele.
O uila ua gaosia e matua eseese foi.O loʻo i ai uila mauga, uila auala, ma uila eletise o loʻo faia foi i totonu o le fale gaosimea.
I se taimi ua mavae na maua ai e Kompas.com le mamalu e asiasi i le fale lona lua a Polygon i Situarzo.
O le faiga o le gaosiga o pasika Polygon i Sidoarjo e fai lava si ese mai mea e fai e isi falegaosi uila.
Fa'atūina i le 1989, e fa'amuamua e lenei fai uila fa'apitonu'u le tulaga lelei o uila latou te gaosia ma faia le fa'agasologa atoa i totonu o le fale gaosimea e tasi.
"E mafai ona faʻamaonia tulaga lelei uma mo ituaiga uma o uila aua tatou te pulea mea uma mai le zero i le uila."
O le tala lea a Steven Vijaya, faatonu o Polygon Indonesia, talu ai nei na taʻu atu i Kompas.com i Sidoarjo, East Java.
I totonu o se tasi vaega tele, e tele vaega o le fausiaina o uila mai le sasa, e aofia ai le tipiina o paipa ma faʻapipiʻi i le faʻavaa.
O mea mata'utia e pei o paipa u'amea chromium e tu'u i luga o le saite ona sauni lea mo le tipiina.
O nisi o nei mea e aumai saʻo mai fafo, ae ina ia mafai ona maua se faʻavaa uila malosi ma umi, e manaʻomia le faʻaogaina o tekonolosi tui.
Ona alu lea o paipa i se faiga tipi i le lapopoa, e fuafua i le ituaiga uila e fau.
O fasi vaega nei e oomi fa'atasi pe liliu i sikuea ma li'o e masini, e fa'atatau i foliga mana'omia.
A mae'a ona tipi ma fa'apena le paipa, o le isi faiga o le fa'aopoopo po'o le faanumera fa'avaa.
O lenei numera o mataupu ua mamanuina e maua ai le tulaga sili ona lelei e mafai, e aofia ai pe a manaʻomia e tagata faʻatau se tusi saisai.
I le vaega lava lea e tasi, o se paga o tagata faigaluega e ueloina paipa i le pito i luma ao isi e ueloina le tafatolu pito i tua.
O fa'avaa e lua e fa'apipi'iina e toe fa'apipi'i fa'atasi i se fa'agasologa po'o le fa'afefiloi e avea ma fa'avaa uila vave.
I le taimi o lenei faagasologa, o loʻo faʻatinoina le pulea lelei o le lelei e faʻamautinoa ai le saʻo o faiga faʻapipiʻi taʻitasi.
I le faʻaopoopoga i le faʻamaeʻaina o le faʻamaeʻaina o le faʻaogaina o le faʻavaa tafatolu, e mafai foi ona faia e le masini uelo robotic i le tele.
“O se tasi lea o a matou tupe teufaafaigaluega e faatelevaveina ai le gaosiga ona o le maualuga o le manaoga,” o le tala lea a Yosafat o le vaega a le Polygon, o ia lea sa avea ma taʻitaʻi maimoa i le fale gaosi a le Polygon i Sidoarjo i lena taimi.
A sauni fa'avaa tafatolu pito i luma ma tua, e fa'avevela le fa'avaa uila i totonu o se umu tele e ta'ua o le umu T4.
O le fa'agasologa lea o le vaega muamua lea o le fa'avevela, e ta'ua o le fa'avevela, i le 545 tikeri Celsius mo le 45 minute.
A o faasolo ina vaivai ma laiti ia vaega, e toe faia le fa'aogaina po'o le fa'atonuga lelei ina ia mautinoa e sa'o uma vaega.
A maeʻa le faʻaogaina o le faʻaogaina, ona toe faʻamafanafanaina lea o le faʻavaa i totonu o se umu T6 i le 230 tikeri mo le 4 itula, lea e taʻua o le post-heat treatment.O le fa'amoemoe o le fa'atuputeleina ma toe malolosi o vaega fa'avaa.
Ole tele ole umu T6 e tele foi, ma e mafai ona tui ile 300-400 fa'avaa ile taimi.
O le taimi lava e alu ese ai le fa'avaa mai le umu T6 ma fa'amautu le vevela, o le isi laasaga o le fufuluina lea o le fa'avaa uila i se vai fa'apitoa e ta'ua o le phosphate.
O le fa'amoemoega o lenei faiga o le aveese lea o so'o se palapala o totoe po'o le suauu o lo'o pipi'i pea i le fa'avaa ona o le fa'avaa uila o le a alu i le faiga o ata vali.
O le tulaʻi aʻe i le fogafale lona lua poʻo le tolu o fale eseese, faʻamamaina mai le fale lea na muai faia ai, o faʻavaa e auina atu mo le vali ma faapipii.
O le mea muamua i le amataga e tatau ona tuʻuina atu le lanu faʻavae ma i le taimi lava e tasi e ufiufi ai luga ole mea faʻavaa ina ia faʻafefe atili ai le lanu.
E lua foi auala na faʻaaogaina i le faʻagasologa o ata vali: vali tusi tusi faʻatasi ma le fesoasoani a tagata faigaluega ma le faʻaaogaina o se fana eletise eletise.
O faʻavaa uila vali e faʻavevelaina i totonu o se ogaumu ona tuʻuina atu lea i se potu faʻapitoa e faʻafefeteina ma toe vali i se lanu lona lua.
“A uma ona tao le vaega muamua o le vali, ona tao lea o se vaega manino, ona toe liua lea o le vali lona lua i le lanumoana.Ona toe tao lea o le vali moli, o lea e manino ai le lanu, ”o le tala lea a Yosafat.
O fa'ailoga logo Polygon ma isi fa'ailoga e fa'aoga i le fa'avaa uila pe a mana'omia.
O numera fa'avaa ta'itasi sa iai talu mai le amataga o le gaosiga o fa'avaa uila, ua fa'amauina i se fa'ailoga.
E pei o le uila afi poʻo le gaosiga o taavale, o le faʻamoemoega o le tuʻuina atu o se paʻu i luga o lenei VIN o le faʻamautinoa o le ituaiga o uila afi e faʻatulafonoina.
I lenei nofoaga, o le faagasologa o le tuufaatasia o se uila mai vaega eseese ua mamanuina ma le malosi o le tagata.
Ae paga lea, ona o mafuaaga faalilolilo, e le faatagaina e Kompas.com le pueina o ata i lenei vaega.
Ae afai e te faʻamatalaina le faagasologa o le faʻapotopotoga, ona faia lea o mea uma ma le lima e tagata faigaluega e faʻaaoga ai conveyors ma nai mea faigaluega.
O le faagasologa o le faʻapotopotoga uila e amata ile faʻapipiʻiina o paʻu, faʻamau, tui, filifili, nofoa, taofi, uila uila ma isi vaega e ave mai fale teu oloa eseese.
A uma ona fai le uila e avea ma uila, e tofotofoina mo le lelei ma le saʻo o le faʻaaogaina.
Aemaise lava mo uila uila, o se faiga e pulea lelei o loʻo faʻatinoina i nisi o vaega e faʻamautinoa ai o loʻo galue lelei uma galuega eletise.
O le uila na faʻapipiʻiina ma faʻataʻitaʻiina mo le lelei ma le faʻatinoga, ona faʻamavaeina lea ma faʻapipiʻi i totonu o se atigipusa faigofie faigofie.
Ole su'esu'ega lenei ole fa'agasologa muamua a'o le'i fa'atulaga se manatu uila mo le gaosiga tele.
O le vaega a le Polygon o le a mamanuina ma fuafua le ituaiga uila latou te mananao e tamoe pe fau.
A faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa robotic, e amata i le lelei, saʻo, teteʻe, tumau, suʻega vibration, masima masima ma isi laasaga o suʻega.
A mae'a ona fa'apea ua lelei mea uma, o le fa'agasologa o le gaosiga o pasika fou o le a alu i totonu o lenei fale su'esu'e mo le gaosiga tele.
O au fa'amatalaga o le a fa'aoga e fa'amaonia ai lau teugatupe pe a e mana'omia se fesoasoani pe e te va'aia ni gaioiga e le masani ai i lau teugatupe.


Taimi meli: Tes-10-2022