matua inosia!E toe tuu e lenei fafine fasi sushi i luga o le fusipa'u

E toe fa'afo'i e lenei fafine fasi sushi i luga o se fusipa'u fe'avea'i a'o 'ai i se fale'aiga sushi.O ana gaioiga na mafua ai ona faitioina e le au netizen.
E masani lava o fale'aiga sushi e iai 'oloa e fa'atau atu ai sushi.O le fa'amomoli fa'amomoli o se fusi fa'amomoli po'o se fusi fa'afefe.Ia, i le lumanaʻi, o ituaiga sushi eseese o le a faʻatau atu i luga o le conveyor.
I lenei auala, e mafai e tagata asiasi ona vave pikiina sushi mai le fusi o loʻo siomia ai le laulau a le tagata asiasi.O se fale'aiga sushi e fa'aaogaina fusipa'u e mautinoa lava e mana'omia le tumama, aemaise lava i le fa'ama'i COVID-19 pei o lenei.
Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o se fusipaʻu e mafai ona lamatia pe a palapala tagata.Na faapefea ona tupu i lenei faleaiga sushi i Tuen Mun, Hong Kong.Na vaaia se turisi o toe tuu fasi sushi i luga o se fusipa'u.
E tusa ai ma le Dim Sum Daily (Setema 14), e foliga mai na ia tofo muamua i sushi i se faleaiga sushi i le lotoifale.Fai mai le tama’ita’i, o le sushi na ia ‘ai ua pala ona e oona.
O le mea moni, o le sushi e fai sina oona ona o le paluga vine sa fai ai.O lea na toe tuu ai e le fafine le sushi ua utia i luga o le fusi feʻaveaʻi.
O lenei gaioiga na matauina e le tele o isi tagata faʻatau.O le ita tele i lenei mea, na vave ai ona latou lipotia ma tuua le faleaiga.Aua o fasi sushi e lei aveesea vave e le aufaigaluega faleaiga.
O le savali i luga o le fusipaʻu, o loʻo manino lava le vaʻaia o faʻailoga sushi.O le mea na tupu na faʻasoa ma faʻasalalau i luga o faʻasalalauga lautele.O le toatele o le au upegatafa'ilagi na latou ta'usalaina le fale'aiga sushi ona o le le taofia vave o le faiga o lea tamaitai.
Na tusia e le isi: "E inosia lenei mea, ae a pe a ave e isi turisi?"
Sa i ai foi se tala muamua e uiga i se YouTuber na ia tuua ma le loto i ai lana GoPro i luga o se fusipaʻu e mafai ai e le mea pueata ona puʻeina taimi mulimuli uma.Ona tu'uina atu lea o le vitio i luga o le YouTube, lea na viral ma fa'alogoina i totonu o se fale'aiga.
O se faleaiga o loʻo manaʻomia se gaioiga mai se YouTuber na te tuʻuina le GoPro i luga o se fusi faʻafefe aua e mafai ona faʻaitiitia ai le tumama o sushi.O le faʻamataʻu o le filogia e tele foi, e matua lamatia ai le soifua maloloina o tagata tafafao maimoa.

 


Taimi meli: Aukuso-11-2023