O le mafuaaga lena e lelei atoatoa ai le Indigo Hotel mo se nofo puupuu i Lonetona.

E mafai lava ona e vaevaeina lou nofo faletalimalo i ni vaega eseese se lua.I nisi tulaga, o le faletalimalo o le nofoaga autu ma o se vaega taua o le asiasi atu i se nofoaga faapitoa.E iai fo'i ni nai nofoaga e na'o se faletalimalo e faigofie e nofo ai i le po.
O le mafuaaga mulimuli na aumai ai aʻu i le Indigo London - Paddington Hotel, o se faletalimalo IHG e latalata ane i le tulimanu mai Paddington Station, fale i le London Underground, le Heathrow Express ma le nofoaga fou Major i luga o le laina Elizabeth, faapea foi ma isi auala nofoaafi. .
E le faapea ou te manao e totogi faaopoopo mo se aso malolo taugata.Pau lava le mea ou te manaʻo ai o le faʻamafanafanaga, toe faʻaleleia, faʻaogagofie ma faʻatinoga i se tau taugofie.
Ina ua maeʻa le vaalele muamua a le JetBlue mai Boston i Lonetona ia Aokuso, sa ou faʻaaluina pe a ma le 48 itula i le taulaga.I le taimi o loʻu nofo ai i Lonetona, e tolu mea e tatau ona ou faia: malolo aʻo leʻi oʻo i laʻu malaga toe foʻi vave, fai le tele o galuega, ma vaʻai i le aai pe a ou maua se taimi.
Mo aʻu, ma mo le tele o tagata fai pisinisi ma tagata tafafao maimoa mai Amerika e fai soʻo taimi pupuu pe malolo i Lonetona, o lona uiga e lua aʻu filifiliga: E mafai ona ou nofo ese mai le taulaga, latalata i Heathrow Airport (LHR) ma fiafia i le auala sili ona faigofie. .i lo'u nofoaga, pe mafai foi ona ou nofo i se faletalimalo e latalata teisi atu i tafaoga sili ona lauiloa a le aai e aunoa ma le ositaulagaina o le tele o le faigofie po o tupe.
Na ou filifili e filifili le mea mulimuli ma nofo i le Indigo London - Paddington Hotel.Mulimuli ane, e fetaui i itu uma.
O le mea e ofo ai, na ou siaki i totonu o lenei faletalimalo ma faigofie ona maua Heathrow ina ua uma ona lele i London Gatwick (LGW), ae na ou fia iloa pe mafai faapefea e lenei faletalimalo ona fesoasoani i le toatele o tagata e taunuu i le Malae Vaalele pasese tele i Lonetona.
Ona o le Malae Vaalele o Heathrow e latalata i le taulaga, e tusa ma le 15 maila mai Piccadilly Circus, o le tele o tagata asiasi i Lonetona e fia o atu i se faletalimalo e faʻamalosia e filifili i le va o le umi o Lonetona Underground ride ma se taxi taugata poʻo se taʻavale.
Ae ui i lea, e ala i le filifilia o le Hotel Indigo London - Paddington e avea ma o latou fale le tumau mai le fale, e mafai e tagata femalagaaʻi ona maua se avanoa faʻaopoopo ma sili ona faigofie.Nai lo le ave o le Tube i le taulaga mo le itiiti ifo i le $30, e mafai e tagata asiasi ona ave le Heathrow Express i Paddington i le 15 minute.
O le nofoaafi vave i le malaevaalele o le a ave ai malo na o sina savaliga mai le faletalimalo - 230 laasaga mai le taʻavale i luga o le tulaga maualuga o Paddington station i le faitotoa pito i luma o le faletalimalo ia saʻo.
A e laa ese mai le nofoaga, o le ae lagona e pei o oe i luga o se auala pisi i Lonetona.O le taimi muamua na ou laa ese ai mai le Paddington Station, na fafagu a'u i luga i le pa'ō o pasi fa'ailoga lanumumu fa'ailoga lua i le mae'a ai o se va'alele i le po ma le ti'eti'e paipa.
A e savali i lalo o le Sussex Square mo le lua minute i le faletalimalo, o le pisa o le paʻu e toeitiiti lava faʻafefiloi ma le fale talimalo eseese ma faʻamau i ona tafatafa.Ae e te le'i iloaina, na e taunuu i totonu ole 20 minute talu ona e tuua Heathrow.
Talu ai sa na'o lo'u tietie atu i le taulaga o Lonetona i le 6am i le taimi o le lotoifale, ou te masalo e le'i sauni lo'u potu ina ua ou taunuu.Na iu ina sa'o lo'u manatu, o lea na ou filifili ai e amata lo'u nofo i se meaai mama i luga o le patio i fafo o le faleaiga i Bella Italia Paddington.
Na vave ona ou lagona le toafimalie i luga o le patio.Afai e tatau ona ou ala i lenei vave ma le maualalo o le malosi, e le o se nofoaga leaga e fai ai le taeao i le 65-tikeri o le ea i le taeao ma na o musika filemu e taʻalo i tua.O se malologa manaia mai le leo o afi afi ma le feei o taavale i lalo o le alatele lea sa ou faalogoina i le valu pe iva itula ua mavae.
O le patio e ofoina atu se siosiomaga e sili atu ona masani nai lo le potu 'ai o se fale'aiga ma o se pamu kesi lelei - ma taugofie.O a'u fuamoa (~$7.99), sua moli ma le cappuccino (~$3.50) faatasi ma le paluga oona o mea ia ou te manaomia e faamalieina ai lo'u fia'ai pe a uma se malaga umi.
O isi filifiliga i luga o le lisi o le taeao e faamanatu ai mea o le a e mauaina i Lonetona, e aofia ai le masani a Peretania e pei o pi tao, croissants ma brioches tao.Afai ua sili atu lou fia'ai, e mafai ona e fa'afefiloi ni nai fasi aano o manufasi, paluga oona, fuamoa, ma pi i lalo ifo o le £10 ($10.34).
Mo le 'aiga o le afiafi, mea'ai fa'aItalia, mai pasta i pizza.Talu ai sa i ai sau faamalama vaapiapi i le afiafi i le va o le taimi e gata ai galuega ma le fonotaga a Zoom, na ou filifili ai e toe foi mulimuli ane i laʻu asiasiga e faataitai le lisi o le afiafi.
I le aotelega o le taugofie, sa ou mauaina le meaai ma le uaina e sili atu nai lo o'u mana'oga, lea sa le iloga ona o le averesi o le fa'aaliga ma le tofo.Ae ui i lea, o meatballs ma fasi ciabatta ($8), focaccia with focaccia ($15) ma se ipu chianti (e tusa ma le $9) na taofia ai loʻu fiaai mo sina taimi.
Ae ui i lea, o le tasi itu taua e tatau ona manatua o le faiga o le totogiina.E le pei o le tele o faletalimalo e mafai ai ona e totogia meaʻai i luga o lou potu, o lona uiga e mafai ona e faʻateleina au tupe maua e ala i totogi o fale, o lenei faletalimalo e iai le tulafono o le totogiina o le potu, o lea na tatau ai ona ou totogia meaʻai i se credit card.
Na lagona e le aufaigaluega o le kesi i luma ua ou vaivai mai se vaalele i le po ma na ou alu atu e ave aʻu i loʻu potu i ni nai itula vave ou te talisapaia.
E ui lava o loʻo i ai se lifi, ou te fiafia i le faasitepu tatala i loʻu potu i luga o le fogafale lona lua, aua e fatuina ai se siosiomaga faʻapitoa, e faʻamanatu ai le aʻe i luga o le faasitepu i loʻu lava fale.
A e alu i lou potu, e le mafai ona e taofia ae tu ma faamemelo i le siosiomaga.A'o pa'epa'e e na'o le pa'epa'e mama, ae e te maua se ata mata'ina i luga o le fa'alo ma se kapeta fa'amanu-manuanua olaola i lalo o vae.
Ina ua ou ulu atu i le potu, sa vave ona ou mapu i le malulu o le ea malulu.Ona o le fa'amauina o le galu vevela a Europa i lenei taumafanafana, o le mea mulimuli ou te mana'o e o'o i ai o se potu vevela tele pe a ou o'o i se si'itaga fa'afuase'i o le vevela i le taimi o lo'u nofo ai.
I le avea ai o se luelue i le nofoaga o le faletalimalo ma tagata faimalaga femalagaaʻi e pei o aʻu, o le pepa puipui o le potu e faʻamanatu ai totonu o le nofoaga o Paddington ma ata o lalo o le auala o loʻo tautau i luga o puipui.Fa'apipi'i fa'atasi ma kapeta mumu mata'utia, kapeneta fa'apipi'i ma ie fa'ailo, o nei fa'amatalaga e maua ai se fa'atusatusaga mata'ina i puipui pa'epa'e le tutusa ma fola laupapa mama.
Mafaufau i le latalata o le faletalimalo i le ogatotonu o le aai, sa i ai se potu itiiti i totonu o le potu, ae o mea uma sa ou manaomia mo se nofo puupuu sa i ai iina.O le potu o loʻo i ai se faʻatulagaga matala ma vaega eseese mo le moe, galue ma malolo, faʻapea foʻi ma le faletaele.
O le moega o le masiofo sa ese le mafanafana - na o loʻu fetuunaiga i le sone taimi fou na faʻalavelaveina ai laʻu moe i se isi itu.E iai laulau i tafatafa o le moega i itu uma o le moega ma le tele o pusa, e ui lava e manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapipiʻi UK e faʻaoga.
Sa tatau ona ou galue i lenei malaga ma sa ou ofo fiafia i le avanoa o le kesi.O le laulau fa'ata i lalo o le TV mafolafola e lava le avanoa e galue ai ma la'u komepiuta feavea'i.O le mea e ofo ai, o lenei nofoa e sili atu le lagolago o le lumbar nai lo le mea e te mafaufau i ai i taimi faigaluega uumi.
Ona o le masini Nespresso e lelei ona tuʻuina i luga o le fata, e mafai foi ona e maua se ipu kofe poʻo le espresso e aunoa ma le tu i luga.Ou te fiafia tele i lenei fa'amanuiaga ona ose mea e fa'aogagofie ile potu ma ou te mana'o e fa'aopoopo nisi faletalimalo nai lo masini kofe tu'ufa'atasi masani.
I le itu taumatau o le kesi o loʻo i ai se tamaʻi ofu taʻavale ma se fata ato, nai mea tautau ofutino, nai 'ofu taʻele, ma se laupapa auli lapoʻa.
Liliu le faitotoa i le itu agavale e vaʻai i le isi itu o le kapoti, o loʻo i ai se sefe ma se pusaaisa laʻititi o loʻo iai le soda, sua moli ma le vai.
Ole ponesi fa'aopoopo ose fagu micro e leai se totogi o Vitelli prosecco ile laulau.O se pa'i sili lea mo i latou e fia fa'amanatu lo latou taunu'u mai i Lonetona.
I tafatafa o le potu tele o loʻo iai se faletaele faʻapitoa (ae faʻapipiʻi lelei).E pei o so'o se faleta'ele faletalimalo i totonu ole US, o lo'o i ai mea uma e te mana'omia, e aofia ai se ta'ele timu, se faleta'ele, ma se tama'i pesini fa'atusa.
E pei o isi faletalimalo o loʻo filifili mo le tele o faletaele gafataulimaina, o loʻu potu i le Indigo Lonetona - Paddington sa faʻapipiʻiina i se pamu atoa o le shampoo, conditioner, fasimoli lima, gel taʻele ma lotion.Bio-smart skin care products e fa'apipi'i i le puipui e ala i le goto ma le ta'ele.
Ou te fiafia faapitoa i le solo solo solo vevela i totonu o le faletaele.O se sitaili tulaga ese a Europa lea e seasea vaaia i Amerika.
E ui ou te fiafia tele i nisi o vaega o le faletalimalo, o se tasi o mea ou te fiafia i ai o le faletalimalo ma le potu malolo.E ui e le o se vaega faʻapitoa o le Indigo London - Paddington Hotel, e mafai ona ausia e aunoa ma le alu i fafo.
O loʻo i totonu o se alalaupapa puʻupuʻu i tua atu o le faʻafeiloaʻiga, o le potu malolo o se nofoaga lelei mo malo o lenei faletalimalo poʻo le tuaoi o Mercure London Hyde Park e fiafia ai i se vaiinu aua e fesoʻotaʻi i mea uma e lua.
I totonu, e faigofie ona malolo.O le potu malolo e ofoina atu le tele o nofoa fa'alelei, e aofia ai nofoa maualuga i lanu susulu ma ie lolomi manu, nofoa pa fa'aonapo nei ma sofa pa'u fa'aofuofu tele o lo'o tu'u i tulimanu.O fa'alo pogisa ma moli laiti e fa'atusa i le lagi i le po e fa'atupuina ai se si'osi'omaga mālū ma mafanafana.
Ina ua maeʻa se aso umi i le galuega, o lenei nofoaga na faʻamaonia o le nofoaga sili ona lelei e malolo ai ma se ipu malamalama o Merlot (~ $ 7.50) e aunoa ma le se ese mamao mai loʻu potu.
E ese mai i le avea ma nofoaga talafeagai mo tagata femalagaaʻi e manaʻomia le malaga i le malaevaalele, o le a ou toe foʻi i le eria o Paddington ona o lona tau taugofie ma faigofie ona maua i nofoaga uma a Lonetona.
Mai iina e mafai ona e alu i lalo o le escalator ma alu i le metro.O le Bakerloo Line o le a ave oe e lima taofi i Oxford Circus ma ono taofi i Piccadilly Circus.O tu uma e lua e tusa ma le 10 minute le mamao.
Afai e te faʻatau se London Transport Day Pass, savali i ni nai taofi i luga o le Paddington Underground, e mafai ona e oʻo atu i le isi vaega o Lonetona e pei o le feoai solo i auala i lou faletalimalo e suʻe se mea e 'ai.Se isi auala?E mafai ona e savali 10 minute i lalo o le auala i se pa i tafatafa o le faletalimalo e te mauaina i luga o le initaneti (ma e tele), pe mafai foi ona e ave le metro i le taulaga i le taimi e tasi.
Faʻalagolago i le mea e te manaʻo e te alu i ai, atonu e sili atu le vave ma faigofie ona ave le Elisapeta Line, faʻaigoaina i le maliu o Queen Elizabeth II.
I aʻu malaga pupuu faigaluega, sa faigofie ia te aʻu ona fai se fonotaga Zoom i totonu o loʻu potu (ma ua suia tele le saoasaoa) ona ave lea o le paipa i se isi vaega o le taulaga (pei o Oxford Circus) e faauma ai.E sili atu galuega, fai mai le tatalaina o se fale kofe i le auala mafanafana e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o taimi i luga o taavale afi.
Na ou iloa foi e faigofie lava ona pu'e le Tube's District Line i Southfields (e tusa ma le 15-minute le mamao) e sopoia ai se mea mai la'u pakete lisi: o se maimoaga i le All England Lawn Tennis & Croquet Club, lea e lauiloa foi o Wimbledon. Na ou iloa foi e faigofie lava ona pu'e le Tube's District Line i Southfields (e tusa ma le 15-minute le mamao) e sopoia ai se mea mai la'u pakete lisi: o se maimoaga i le All England Lawn Tennis & Croquet Club, lea e lauiloa foi o Wimbledon.Na ou iloa foi e fai lava si faigofie ona ave le Itumalo Faaitumalo i Southfields (pe a ma le 15 minute le mamao) e sopoia ai laʻu lisi o manaʻoga: o se maimoaga i le All England Lawn Tennis and Croquet Club, lea e lauiloa foi o Wimbledon.Sa fai si faigofie ia te a'u ona alu i le laina faaitulagi i Southfields (pe tusa ma le 15 minute le taavale) e sopoia ai se mea se tasi mai la'u lisi o moomooga: o se asiasiga i le All England Lawn Tennis and Croquet Club, lea e lauiloa foi o Wimbledon.O le faigofie o lenei malaga o se faʻamaoniga atili lea o le nofo i Paddington e mafai moni lava ona avea ma filifiliga talafeagai mo tafaoga ma femalagaaiga.
E pei o le tele o faletalimalo, o tau i Indigo London Paddington e faʻalagolago lava ile taimi e te nofo ai ma mea e te manaʻo ai i lena po.Ae ui i lea, o le vaʻavaʻai i nai masina o lumanaʻi, e masani ona ou vaʻaia tau o loʻo faʻafefe i le £ 270 ($ 300) mo se potu masani.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu ulufale e tau £ 278 ($ 322) i le aso vaiaso ia Oketopa.
E mafai ona e totogia pe tusa ma le £35 ($40) sili atu mo potu pito i luga o le tulaga maualuga, e ui e le o taʻu mai e le upega tafaʻilagi poʻo a ni faʻaopoopoga e mafai ona e mauaina mo soʻo se isi mea nai lo le "avanoa faaopoopo ma le mafanafana."
E ui lava na sili atu i le 60,000 IHG ​​​​One Rewards Points e fai ai i lena po, na mafai ona ou tusiina se potu masani i le maualalo o le 49,000 points mo le po muamua ma le 54,000 points mo le po lona lua.
Mafaufau i lenei fua faatatau faʻalauiloa e tusa ma le £230 ($255) i le po e tusa ai ma le tala lata mai a le TPG, ou te mautinoa o loʻo ou mauaina le tele mo loʻu potu, aemaise lava pe a mafaufau i mea uma na ou fiafia i ai i loʻu nofo.
Afai o loʻo e suʻeina ni mea taugata pe a asiasi i Lonetona, o le Indigo London - Paddington atonu e le o se nofoaga saʻo mo oe.
Ae peitaʻi, afai e puupuu lau asiasiga ma e te manaʻo e nofo i se nofoaga talafeagai ina ia mafai ai ona e faʻaogaina le tele o lou taimi i totonu o le taulaga e aunoa ma le alu mamao mai le malaevaalele, o lona uiga o le faletalimalo lea mo oe.Le nofoaga lelei e tautau ai ou pulou.


Taimi meli: Oke-29-2022