O pisinisi fou talu ai nei e pei o Sweetgreen, Urban Air, Arcade 707, Kura Sushi ma isi mea.

Talu ai nei, ua tele faleoloa i le lotoifale ua tatala ma tapuni.O lo'o i lalo se vaega o lisi o pisinisi ua suia i totonu ole Hometown Life.
O misi se tasi?Matou te taumafai e puʻeina le tele o amataga ma faʻamaeʻa pe a mafai, ae e mafai ona taufaasese.Afai e i ai se faleoloa e tatau ona lisiina i se faʻafouga i le lumanaʻi, lagona le saoloto e lafo mai ia i matou se laina ma o le a matou mafaufau i ai mo se iloiloga i le lumanaʻi.
Na tapunia le fale'oti ulu a Roger ma Rod ia Iulai ina ua mavae le 58 tausaga o galuega.O lo'o iai i le 36232 Five Mile, o le faleoloa e lauiloa i lona fa'ata'ita'iga fa'atauva'a fa'atau ma puipui fa'amanatu.E tele tagata tafafao maimoa iinei i le tele o tausaga, ma o le tasi e faapitoa lava: Na asiasi Muhammad Ali i le faleoloa i le tele o tausaga talu ai a o iai o ia i le eria.
I le masina na teʻa nei, na tapunia ai foʻi e le isi pisinisi ua leva ona tapunia ona faitotoʻa: o le Old Mexican restaurant, lea o loʻo tuʻuina atu le mea fou i se fale muamua i le 28407 Five Mile.O le faleaiga na tautuaina mea'ai Mekisiko mo le 45 tausaga seia oo ina filifili ona tagata e litaea ma tapunia ia Iulai.
Urban Air o loʻo tatalaina i lenei taumafanafana i Livonia, o se nofoaga o faʻataʻitaʻiga sili mo vaitausaga uma.O le nofoaga o fa'afiafiaga e ofoina atu le tele o gaioiga, e aofia ai se puipui a'e, trampoline, ta'avale fa'amalama ma isi mea.Fa'atotonu i totonu o se fale fou i le 30090 Plymouth Road, o le nofoaga tutotonu e ofoina atu le tele o avanoa mo aiga e to'atasi matua fa'apea fo'i aso fanau ma fa'alapotopotoga.
Afai e sili atu lou nofonofo ma ta'alo taaloga vitio, e iai fo'i se nofoaga fou i le taulaga.Arcade 707 ua mamanuina e faʻafiafia ma faʻafefe malo.O lo'o i totonu o se faleoloa i fafo i luga o le auala o Ann Arbor i le va o Newburgh ma Ann Arbor Road, o le arcade e ofoina atu le tele o 80s ma 90s retro games, uma i se nofoaga e fiafia ai Freddy Krueger.
Ae e te leʻi alu i fafo ma le fefe, ia mautinoa ia lava lau 'ai.E mafai ona faia lenei mea e ala i le asiasi atu i le faleoloa fou a Tubby's spin-off i le New Five Villages 37621 Five Mile Mall.O lenei faleoloa Metro Detroit e fa'apitoa i mea'ai vevela ma malulu ma mea'ai itu.
Afai o lo'o e su'e se auala e fa'ata'amilo ai i na faleoloa uma i le taulaga, ia mautinoa e siaki le fale fou o Dick Scott Freedom PowerSports.O le faleoloa uila afi talu ai nei na siitia mai lona fale muamua i Plymouth Road i le Mid 5 Center i le itu i saute sisifo o Five Mile ma Middlebelt.
Kura Sushi talu ai nei na tatalaina i le 26425 Novi Road i se faleoloa muamua T-Mobile.E fa'aogaina e le fale'aiga le tekonolosi o le tu'uina atu o sushi ma isi mea'ai i luga o se carousel.E le gata i lea o le fe'avea'i pea o le fusipa'u, o lo'o tu'uina atu e robots meainu i tagata fa'atau i lo latou potu.
O le faleoloa o le Play Mania na tatalaina i le amataga o lenei taumafanafana i le faleoloa muamua a Middlebelt i Napa.O le nofoaga tutotonu e ofoina atu le tele o filifiliga fa'afiafiaga, e aofia ai taaloga vitio, ta'avale ta'avale ma ta'avale fa'afefe.O lo'o fuafua le nofoaga tutotonu e fa'alauiloa nisi fausaga fa'ata'aloga tumau i masina a sau.
Ua tapunia le faleoloa Pet Supplies Plus i Livonia i le 3113 Orchard Lake.O se faleoloa e 14 maila i saute na tapunia i lenei taumafanafana.O isi nofoaga i le eria o loʻo tatala pea, e aofia ai Livonia, Novi, Canton Township, Redford Township, Milford, South Lyon ma Bloomfield Township.
Bakehouse 46 ua toe tatala, e ui lava i nofoaga fou.O lo'o iai nei le faleoloa i le 250 W. Maple.O le fausiaina o le Blake's, Bakehouse 46 e fa'apitoa i mea tao tao, donuts ma meainu i ona nofoaga ta'itasi.E iai foʻi ana faleoloa i Plymouth, Rochester ma Ann Arbor.
A maeʻa ona faʻamalieina meaʻai, alu i fafo mo se salati.O le fale'aiga muamua a Sweetgreen i Michigan na tatalaina i le amataga o Aukuso ma ofoina atu le soifua maloloina o le aoauli ma le taumafataga o le afiafi.O isi faleoloa e tatau ona tatalaina i Troy ma Ann Arbor i le lumanaʻi.
O le faleoloa tusi a Lyon's Den ua tapunia talu ai nei i le ogatotonu o South Lyon.O le faleoloa i le 116 East Lake Street na tapunia i lenei taumafanafana ina ua uma ona faʻatau atu tusi mo le tele o tausaga.
Ua tapunia fo'i le Faleoloa Afifi ma Tu'u atu i le 21204 Pontiac Trail.E lauiloa mo le faʻafesoʻotaʻi o tagata faʻatau i le tilivaina e ala i le tele o tautua tiliva, faʻapea foʻi ma lisi o pusameli ma isi auaunaga faʻatau.Na tapunia le faleoloa i le amataga o lenei taumafanafana ina ua mavae le 11 tausaga i totonu o le nuu.
Na toe tatalaina le A&W i lona fale ua leva i le 30732 Grand River i le amataga o Aukuso ina ua tapunia mo le vaitau. Na toe tatalaina le A&W i lona fale ua leva i le 30732 Grand River i le amataga o Aukuso ina ua tapunia mo le vaitau. A&W вновь открылся в своем давнем доме по адресу 30732 Гранд-Ривер в начале августа после закрытион на сезин. Na toe tatalaina le A&W i lona fale tuai i le 30732 Grand River i le amataga o Aukuso ina ua tapunia mo le vaitau. A&W 在本赛季关闭后于8 月初在其位于 Grand River 30732 的老家重新开业。 A&W o le a tapunia lenei vaitau i lona Vaitafe Tele 30732 nofoaga i Aokuso 8th. A&W вновь открылись i своем доме i Гранд-Ривер 30732 i начале августа после закрытия сезона. A&W toe tatala i lona fale i le 30732 Grand River i le amataga o Aukuso ina ua tapunia mo le vaitau. O lea ua faagaoioia e se tagata fou, o le taavale-up e tautua uma taumafa A&W masani e pei o burgers, falai ma le pia masani o le root beer float. O lea ua faagaoioia e se tagata fou, o le taavale-up e tautua uma taumafa A&W masani e pei o burgers, falai ma le pia masani o le root beer float. В заведении теперь работает новый владелец, здесь подают все классические блюда A&W, такие как гамбургер е рутбир. O lea ua iai nei le pule fou o le fale'aiga ma o lo'o tautua uma ai mea'ai masani A&W, e pei o hamburgers, falai ma pia masani masani.现在由一位新老板经营,这家免下车服务供应所有经典的 A&W 食品,例如汉善是》啤酒. O lea ua avea ma faleoloa e tasi mo tagata fou, ma o se kamupani e sapalai uma taumafa masani A&W, e pei o le 汉堡, 薯条, ma le pia masani a le 根汁. В этом сервисе, которым теперь управляет новый владелец, подают все классические угощения A&W, такифка кльки лассическое корневое пиво. O lea ua i lalo o le pule fou, o lenei fale'aiga o lo'o fa'atau atu uma mea masani a A&W e pei o hamburgers, falai ma pia masani masani.
Contact Correspondent David Veselenak at dveselenak@hometownlife.com or call 734-678-6728. Follow him on Twitter @davidveselenak.


Taimi meli: Oke-22-2022