E masani ona le iloa, pe o le ato muamua i totonu o atopa'u carousel na'o le su'ega?– Tala Fou pasese

Ina ua taunuu le vaalele, e ui lava e le o se tulaga lelei atoatoa, ae sa masani lava ona tutu i luga le pasese ma aveese a latou atopaʻu mai le vaega o atopaʻu.Ina ua uma ona talanoa, sa vave ona latou o atu i le carousel ato e aumai a latou atopau.Ae ui i lea, e masani lava pe fia le liliu o le ato muamua i luga o le fusi feʻaveaʻi aʻo leʻi oʻo atu i se tasi.E to'atele ua masalomia e na'o le su'ega lea.E sa'o lea?
E le gata i le tumu i pasese, ae o se vaalele o loʻo tauaveina foi atopaʻu poʻo uta.Fa'alagolago i le ituaiga ma le ituaiga o va'alele, o le uta maualuga e mafai ona ave e ono eseese.E ese fo'i faiga fa'amama mai le siakiina i totonu i le utaina i luga o le va'alele.E masani lava ona fai ma le lima, e na'o ni nai mea e fa'agasolo otometi.
Mai le nofoaga e siaki ai, loloto i totonu o le malaevaalele, i le taulimaina o ato vaalele, o le vaega pito sili lea ona taua o atinaʻe a le malaevaalele.I le tulaga masani, o nisi o malaevaalele tetele ua uma ona faʻaogaina se faiga faʻapipiʻi otometi.
A maeʻa le siakiina, o le atopaʻu poʻo atopaʻu a le pasese e ulufale i totonu o le conveyor belt ma le deflector system ma pasia le suʻega saogalemu.Ona utaina lea o atopa'u i totonu o pusa fa'alautele e teu ai e pei o nofoaafi ma toso e taavale toso ato a'o le'i fa'ae'e atu i luga o fa'amomoli ma fa'amomoli e uta i luga o le va'alele.
A taunu’u le va’alele i le malae va’alele e malaga mai ai, o le fa’agasologa lava lea e tasi e fai se’ia tu’u i totonu o le carousel ato.E faapena foi le pasese.O le faiga e tutusa ma le taimi e te siaki ai.
A mae'a ona tulaueleele le va'alele, tu'u lau atopa'u i totonu o lau atopa'u, fa'atali se'i tatala le faitoto'a o le potu ma amata ona savavali atu le pasese e aga'i atu i le fusi o ato.Ae pau lava, na o iinei ua amata ona taape le pasese.O lona uiga e le o pasese uma e vave alu i le carousel atopaʻu e aumai a latou atopaʻu.
E tusa ai ma se tasi tagata Quora, e mafua ona o tagata uma e eseese manatu ma eseese mea e fiafia i ai.E alu muamua se tasi i le faletaele.O lo'o 'ai se tasi.Fa'atoa siaki lau telefoni ma fa'afesuia'i fe'au po'o telefoni.Valaau vitiō ma tauaiga.Usu se sikaleti ma le tele o isi mea.
A o faia e le pasese ia mea eseese, o loʻo faʻaauau pea ona galulue le auvaa i lalo, e tosoina le uta mai le chassis ma tuʻuina atu i le carousel ato.Ole fa'amatalaga masani lea pe aisea na le'i ave ai e lē e ana le ato muamua na aliali mai ile carousel atopa'u, o lea na foliga mai ose su'ega.
E le mafai, o le tagata e ona le ato o loʻo faia ni gaioiga eseese, e pei ona faʻaalia i luga.
O le mea moni, i luga o le vaaiga, e le o ato uma na muamua faʻaalia i luga o le carousel ato e leai se tasi.O nisi taimi e i ai le matai, o nisi taimi e leai.


Taimi meli: Oke-31-2022