Denver Broncos Nonoa ma Mike Kafka ma Jonathan Gannon I le HC Advanced Search

O le vaaiga o le mea moni.I le itu a Denver Broncos, o loʻo latou tauivi e suʻe se faiaoga ulu fou.
Na salalau tala i le Aso Toʻonaʻi na malaga atu le Pule Sili o Broncos Greg Penner ma le pule sili George Payton i Michigan i le vaiaso talu ai e taumafai e toe tatala talanoaga ma Jim Harbaugh.Na alu le Broncos i le fale e aunoa ma se maliega a Harbaugh.
E ui o nisi o tala na fai mai o Harbaugh o le a tatalaina le faitotoa mo Denver ma o le Broncos o le a avea ma ana galuega manaʻomia pe a toe foi i le NFL, na te leʻi aveina se maunu na ofoina atu.Aʻo leʻi faʻasalalau tala fou a Harbaugh, na matou iloa foi e ono faʻalauteleina e le Broncos a latou sailiga e ala i le vaʻavaʻai i sui "le iloa" (e le o faʻaalia).
O le taeao o le Aso Sa, ina ua amata e le NFL lana suega siamupini i le faaiuga o le vaiaso, sa matou iloa atili ai po o ai nisi o sui tauva.O le ESPN's Jeremy Fowler na lipotia mai le faalogoina o le igoa o le New York Giants o le taitai faamaopoopo o Mike Kafka e fesootai ma le Broncos.
"Ua ou talanoa i le tele o 'au e talitonu na faia e Denver ni suʻesuʻega i isi sui tauva.Mike Kafka Giant Organizer o se tasi lea o igoa ua ou faalogo i ai, ”o le tala lea a Fowler.
E aunoa ma se toe faʻalavelave, o le KOARRadio's Benjamin Albright - o se tagata faʻalagolago tele - na taʻua le igoa o Kafka, faʻatasi ai ma igoa o le faamaopoopo puipuiga a Philadelphia Eagles Jonathan Gannon ma Cincinnati Bengals faamaopoopo faomea Brian Callahan, e tusa ai ma le galuega a le faiaoga ulu a le Broncos.
"Ou te talitonu o le lisi fou o Broncos ma le sailiga o loʻo taulaʻi i Eagles John Gannon, Giants Mike Kafka ma Bengals Brian Callahan," Albright tweeted.
O le a le isi mea mo le Broncos?Aua nei misia so'o se tala fou ma au'ili'iliga!Fa'aalu sina taimi e lesitala ai mo la matou nusipepa e leai se totogi ma maua tala fou a Broncos e lafo i lau pusameli i aso uma!
I le tausaga talu ai, na faʻatalanoaina ai e le Broncos Gannon ma Callahan aʻo leʻi faʻafaigaluegaina Nathaniel Hackett.Fai mai le tala, ua fiafia Denver ia Gannon.O le faaiuga na fai ia Hackett, ma na le amanaiaina Gannon, atonu ona o le musu o Payton e faafaigaluega se isi faiaoga ulu fou ma se mafaufau puipuia.O fa'amatalaga e uiga i le mafua'aga na le faia ai e Callahan le fa'asologa sa tau leai.
O le Gannon's Eagles o lo'o i totonu o le ta'aloga o le NFC ae o Callahan's Bengals o lo'o i le ta'aloga a le AFC ma e foliga mai o le a la'ua uma i le Super Bowl.E fiafia tele o ia i le avea ai ma sui faiaoga ulu, ae atonu e faatali Denver seia maeʻa le Super Bowl e faʻafaigaluegaina o ia.
I le taimi nei, ua avanoa nei Kafka.O se tasi sa avea muamua ma quarterback faapolofesa, na amata ai e Kakfa ona faiaoga i le NFL i lalo o Andy Reid i Kansas City i le 2017, lea na ia aoaoina ai Patrick Mahomes mo le fa tausaga ma mulimuli ane faaigoaina Pass Game Coordinator.
O foliga vaaia o Giants i le tausaga ua mavae o le vaitau muamua lea a Kafka e avea o se faamaopoopo leaga moni, ma na sau i lalo o le faiaoga ulu o Brian Dabor.A'o sauni le NFL e tu'u atu le numera 10 muamua o Daniel Jones, na fa'afuase'i ona foliga ola mai le tama'ita'i quarterback a'o ta'ita'ia e Dabbul ma Kafka le Giants i le playoffs ma manumalo ai le Joker i le taamilosaga.
O le laʻau aʻoaʻoga a Reed e manaia, ma e fai si ofo e leʻi aofia ai Kafka i le lisi muamua a Denver o faiaoga ulu.O le Broncos e manaʻomia se faiaoga ulu e mafai ona faʻaoga lelei ia Russell Wilson, ma e mautinoa e Kafka ni faʻafitauli i lea tulaga.O le mea lava e tasi e mafai ona fai mo Callahan, o le na taʻitaʻia le aʻe o le numera muamua muamua Joe Burrow i Cincy.
E oo mai i lenei tusitusiga, e lei oo mai lava se lipoti e faapea ua talosagaina aloaia e le Broncos se faatagaga e faatalatalanoa ai se tasi o sui tauva e toatolu, ae e ono suia lea tulaga i le Aso Sa.O tala o DeMeco Ryans ma Sean Payton i luma o Broncos ua maalili, ae e le faapea e le mafai ona toe faaauau pe a uma le faaiuga o lenei vaiaso.
O Chad Jensen o le na faavaeina le Mile High Huddle ma le na faia le lauiloa Mile High Huddle podcast.Sa i ai Chad i le Denver Broncos talu mai le 2012.


Taimi meli: Ian-30-2023