Fa'amatala fa'apuupuu le fa'avae ma uiga o le fa'amomoli fusi

O lo'o fa'amatala mai e le au fa'ameamea o le fusipa'u e fa'apea, o le fusipa'u o le fusipa'u o se fe'avea'i fe'avea'i e fa'aaogaina e felauai ai mea.O le a matou faʻaalia faʻapuupuu mataupu faavae ma uiga o conveyors fusi.
O le belt conveyor e masani lava ona aofia ai le faavaa, conveyor fusipaʻu, paie, paie, tensioning masini, felauaiga masini, ma isi. O lona mataupu faavae galue e matua faigofie, o le mea moni, o le malosi traction i luga o le mea e gaosia e le feeseeseaʻi i le va o le taavale taavale ma meafaitino.fusipa'u.Pe a faʻafeiloaʻi, o le fusipaʻu o le a faʻalavelaveina e le masini faʻafefe pe a faʻaaogaina, ma o loʻo i ai se faʻalavelave muamua i le vavaeeseina o le fesiitaiga.O le fusi e tamo'e i luga o le paie faatasi ma le uta, ma o le fusipa'u o se masini e toso ai ma se masini e tauave.Talu ai o loʻo faʻapipiʻiina le taʻavale o le conveyor i taʻavale taʻavale, e mafai ona faʻaitiitia le faʻafefe o le taʻavale i le va o le fusipaʻu ma le taʻavale, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le eletise o le fusipaʻu, ae o le a faʻateleina le mamao o le felauaiga.
Belt conveyors o loʻo i ai uiga autu nei:
1. E mafai e le conveyor fusipaʻu ona felauaiga e le gata o mea malepelepe ma tele, ae faʻapea foʻi ma vaega o oloa.I le faaopoopo atu i lona faigofie feaveai galuega, e mafai foi ona galulue faatasi le conveyor fusi ma isi faiga gaosiga o alamanuia e fausia ai se laina faapotopotoga rhythmic.
2. O le faʻaaogaina o fusipaʻu e masani ona faʻaaogaina o: metallurgy, felauaiga, hydropower, vailaʻau kemisi, mea fau fale, saito, taulaga, vaʻa, ma isi, e fetaui ma manaʻoga o nei matagaluega mo le tele o felauaiga, tau maualalo ma malosi versatility.avefe'au.
3. Pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga, o le fusipaʻu o loʻo i ai le lelei o le mamao faʻasalalau umi, gafatia tele ma le faʻaauau pea.
4. O le fusi o le fusi o loʻo i ai se fausaga faʻapitoa ma e mafai ona toe faʻafoʻi le tino.O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le conveyor i se pusa e teu ai fusi, o lona uiga e mafai ona faʻalauteleina pe faʻapuʻupuʻu le galuega galue o le conveyor pe a manaʻomia i le taimi o le taotoga.
5. E tusa ai ma manaʻoga o le tuʻuina atu o mea, e mafai e le faʻaulu fusipaʻu ona faʻatautaia le faʻaogaina o masini taʻitasi poʻo le tele o masini tuʻufaʻatasia.E mafai foi e le auala e fa'afeiloa'i ai ona filifili fa'ata'atiaga po'o fa'ata'ita'i.Fa'atauva'a fa'asaga


Taimi meli: Mati-15-2022