Fa'amatala fa'apuupuu le lelei o le felauaiga o masini

I le avea ai o se vaega taua o le fausaga o fale gaosi oloa, o le suiga o le felauaiga o masini ma isi masini masini e faia se sao e le mafai ona suia i le suiga o le tamaoaiga atoa o Saina, ma o le faanatinati o le suiga ma le faʻaleleia e manino.E ui lava o le atinaʻeina o le gaosiga o mea tau femalagaiga a Saina atoa o loʻo i ai se tulaga taʻutaʻua i le lalolagi, o le faʻatulagaina o oloa i totonu o le fale gaosi oloa e tatau ona faʻaleleia, faʻafouina ma suiga e manaʻomia, XingYong masini e talitonu e tatau ona tatou amata mai mea nei. itu.

S链板水平输送机

1 "faʻapitoa, faʻamamaina, faʻataʻitaʻiga" o le taulaiga lea o le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi

O loʻo i ai pea le tele o avanoa e suʻesuʻe ai le gafatia o le faʻasalalau a Sainameafaigaluega, lea e atagia i le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o le manaʻoga."Tulaga maualuga-maualuga, mamanu faʻalelei, ma tekinolosi faʻapitoa" o le taulaiga lea o le atinaʻe i le lumanaʻi.Mo kamupani fela'uaiga i totonu o fale, e na'o le pau lea o le auala e alu ai.E na'o mea fou e mafai ona maua ai se tulaga mausalī i le lalolagimaketi.

Lifi fa'ata'oto pakete

2. Fa'apitoa fetuunaiga faʻatulagaina o le gaosiga o meafaigaluega faʻapipiʻi

Sainamomoli atualamanuia meafaigaluega ua sefulu tausaga o le poto masani.E ui lava ina malosi le atinaʻe, o tekinolosi ma fuafuaga na mulimulitaʻia le masani muamua e aunoa ma ni faʻalavelave faʻavae.O le mea lea, naʻo fetuunaiga faʻapolofesa e mafai ona faʻamalosia le faʻatauvaʻa o pisinisi i maketi faavaomalo.

Lifi fa'ata'oto pakete

3. Fa'ateleina le su'esu'ega ma le atina'eina o tekonolosi i totonu o le fa'aaogaina o meafaigaluega

I tausaga talu ai nei, o le tele o kamupani ua faʻalauteleina a latou taumafaiga faʻatekonolosi fou ma faʻasaoina le leai o se tupe faʻaalu e faʻatau mai ai oloa faʻaulufale mai maualuga ma faʻaogaina meafaigaluega.Ae na'o mea lelei fe'avea'i e mamao lava.Tekinolosi o le autu.O le mea lea, o le tofi ma le faʻafouina o tekinolosi faʻagasologa autu autu e mafai ona faʻamautinoa lelei le mamanu, ae o le leai o se faʻagasologa o tekinolosi faʻafouina e matua faʻatapulaaina ai le faʻaleleia atili o le faʻalagolago ma le saʻo o le faʻamauina tulaga.

链板转弯机

I le feagai ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o le gaosiga o mea tau felauaiga, faʻaopoopo i le faʻaleleia atili o le faʻatinoga ma tekinolosi o le oloa lava ia, o le auaunaga faʻatau atu o le oloa o se oloa e le mafai ona vaʻaia, ma o se galuega taua foi a kamupani o mea tau felauaiga. fa'atauaina ma mana'omia le fa'atinoina i le suiga ma le fa'aleleia o le faigamalaga.IMG_20200628_152417


Taimi meli: Oke-27-2021