Fa'aeteete i tagata fa'aleagaina!Giant Balfour Beatty VINCI SYSTRA laina faʻapotopotoga amata galuega i Sisifo Lonetona - Tala Fou

O le 2.7-mile conveyor network ua faʻalauiloaina i Sisifo Lonetona e ave ai le sili atu i le 5 miliona tone o le eleele na eliina mo le fausiaina o le HS2.O le faʻaaogaina o le conveyor o le a faʻaumatia ai le manaʻomia mo le 1 miliona loli i luga o auala i sisifo o Lonetona, faʻaitiitia ai le faʻaogaina o feoaiga ma le faʻaaogaina.
HS2 Konekarate Balfour Beatty Joint Venture VINCI SYSTRA (JV BBVS) ma Joint Venture Skanska Costain STRABAG (JV SCS) ua galulue faʻatasi e fausia se fesoʻotaʻiga o conveyors e faʻafeiloaʻi i le HS2 Logistics Center i Euroterminal Willesden.
O le feso'ota'iga o le fe'avea'i e tolu lala o lo'o tautuaina le nofoaga o pasi a Old Oak, Victoria Road ma Atlas Road junctions.I le Old Oak Common station, o le konekarate HS2 Ltd, JV BBVS o le a faʻaogaina le faʻaulu e aveese ai le 1.5 miliona tone o le palapala o loʻo eliina mo le pusa o le nofoaga, o le fausaga lalo o le a fausia ai le HS2 platform.
I le faʻaalia o le faʻalauiloaina o le conveyor system, Lee Holmes, Director of Station Operations i HS2 Ltd, fai mai: “O le faʻalauiloaina o le matou conveyor system i West London o se isi tulaga taua tele mo HS2 Ltd. aafiaga o le fausiaina i le lotoifale.O loʻo faʻaauau pea ona maua le malosi o le HS2 a o agaʻi atu le poloketi i lona taimi maualuga o le fausiaina, ma o faiga e pei o nei conveyors o se tasi lea o auala o loʻo matou galulue ai e faʻaitiitia le tulagavae kaponi o la matou fausiaina.
Nigel Russell, Project Director for Balfour Beatty VINCI SYSTRA, fai mai: “A o matou galulue e fausia se nofoaafi televave fou i Peretania, matou te sailia pea ni auala fou e faaitiitia ai le tulagavae kaponi e fesootai ma a matou galuega.
“O le fusipa'u fe'avea'i o se fa'ata'ita'iga sili lea o le auala tatou te faia ai;galulue faatasi ma a tatou paaga e atiaʻe ni fofo fou ma fou e le gata ina faʻaitiitia ai a tatou emisi, ae faʻaitiitia ai foi le faʻalavelave i tagata femalagaaʻi ma nuʻu i le lotoifale.
O le pisinisi soofaatasi a le SCS o le a faʻaogaina le laina o le lala o loʻo tautua i le vaega o le auala o Victoria ma o le a laʻuina atu mea na eliina mo le fesoʻotaʻiga.E le gata i lea, pe a taʻavale le lua TBM mai le nofoaga i le faaiuga o le 2023, o le gaosiga mai le fausiaina o le Northolt East Tunnel o le a ave foi i le nofoaga autu e ala i se conveyor.
O le spur mulimuli e sau mai le nofoaga o Atlas Road ma o le a faʻaaogaina mo le eliina o le alavai mai Atlas Road i Old Oak Park.Ona ui atu lea o le ave taavale i totonu o le alavai ma aveese mea mai le eliina i le Euston Tunnel, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o fesoʻotaʻiga auala i le lotoifale.
Mai Old Oak Common, lea e alu ai le conveyor i le 2.1 mita i le sekone, e manaʻomia le 17.5 minute e alu ai i le nofoaga autu.O faiga fe'avea'i e aofia ai pupuni pisa ma 'ie puipui e puipuia ai le pisa ma fa'atapula'aina le sosolo o le pefu.
James Richardson, Pule Sili o Skanska Costain STRABAG Joint Venture, fai mai: “SCS JV ua mitamita i le avea ma se vaega o le faiga faapaaga e fausia le HS2 felauaiga faauo fesootaiga e nafa ma le aveesea o le silia ma le lima miliona tone o palapala.
"O le faʻanofoina o lapisi i luga o se fesoʻotaʻiga tele e 2.7-maila le tele o feʻaveaʻi o lona uiga o le faʻaitiitia o le miliona o malaga i loli, faʻaitiitia faʻalavelave mo tagata o le lotoifale ma pisinisi, ma faʻatagaina i matou e ausia la matou tautinoga e leai se carbon."
Mai le nofoaga autu o le logistics, o le a aveina atu uʻamea i luga o nofoaafi i nofoaga e tolu i Peretania - Barrington i Cambridgeshire, Cliff i Kent ma Rugby i Warwickshire - lea o le a toe faʻaaogaina lelei, faʻatumu avanoa e faʻaaoga e fai ma faavae mo le faʻaogaina atili. .atina'e, e pei o se fale.
E o'o mai i le taimi nei, o lo'o fa'agaioia e le logistics hub le silia ma le 430,000 tone o otaota, ma sili atu i le 300 nofoaafi ua tu'uina atu otaota i lona taunuuga.
Media Inquiries: Vivienne DunnBalfourBeatty+44 (0)203 810 2345vivienne.dunn@balfourbeatty.comwww.balfourbeatty.com | Follow us @balfourbeatty
All non-media inquiries should be directed to +44 (0) 20 7216 6800 or email info@balfourbeatty.com.
Afai e te manaʻo e faigaluega mo se kamupani o loʻo tuuto atoatoa i le aʻoaʻoina ma le atinaʻeina o tagata faigaluega, aisea e te le siaki ai a matou avanoa faigaluega lata mai: https://t.co/FfqbQ0CdFq #ShapeEverything #BuildingNewFutures https://t.co/fYFyNJqxa7
Afai o oe o se tagata faigaluega, ia mautinoa e asiasi i la matou #LAWW22 SharePoint site e maua ai webinars, podcasts ma tala, ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona ave lau matata i le isi tulaga e pei o Lawrence.https://t.co/aTftpJChrm
O le taeao nei na matou faʻasalalau ai le faʻafouina o fefaʻatauaiga seia oʻo ia Tesema 8, 2022. Aisea e le faitau ai le matou faʻamatalaga atoa o fefaʻatauaiga iinei: https://t.co/O0xJkymACh
Matou te fiafia e faʻasalalau le tatalaina o le faʻailoga manumalo @FVCollege campus i Falkirk!Faitau atili e uiga i ai iinei: https://t.co/hVOJc5cHil https://t.co/NiNwljbOkv
Mai le fa'atumauina o atina'e taua ma le tu'uina atu o auaunaga taua, i le fa'afeso'ota'i pea ma uo ma aiga, talimalo i taumafataga o aso malolo ma le fa'aputuina o tupe mo fa'amoemoe taua i le lotoifale, o le aotelega lenei o mea tatou te faia i aso malolo.https://t.co/hL3MGKC3Gv
Afai e te manaʻo e faigaluega mo se kamupani e tuuto atoatoa i le aʻoaʻoina ma le atinaʻeina o tagata faigaluega, aisea e te le siaki ai a matou avanoa faigaluega lata mai: https://t.co/FfqbQ0TgHq #ShapeEverything #BuildingNewFutures https://t.co/c1wDkSXRPE


Taimi meli: Tes-12-2022