Suʻesuʻega o faʻamatalaga mo le faʻapipiʻiina o fusi faʻamau

O le mafuaʻaga o le faʻasesega o le tutusa i le va o le laina ogatotonu o le fusipaʻu faʻavaa faʻavaa ma le laina ogatotonu o le fusipaʻu e le tatau ona sili atu i le 3mm.O le mafuaʻaga o le faʻaseseina o le mafolafola o le vaeluagalemu i le eleele e le sili atu i le 0.3%.
O le faʻapotopotoga o le vaeluagalemu o le fusipaʻu e tatau ona ausia manaʻoga nei:
(1) O le mafuaʻaga o le vavaeeseina o le tutusa o le vaeluagalemu o le fusi o le fusipaʻu i luga o le vaalele tutusa o le laina palama e le tatau ona sili atu i le 0.1% o le umi;
(2) O le pito i luga, pito i lalo, ma le maualuga o eseesega o suʻiga o le vaeluagalemu o le fusi o le fusi e le tatau ona sili atu i le 1 mm;
(3) Ole mea sese ole va ole L ole vaeluagalemu ole fusipa'u e le tatau ona sili atu i le ± 1.5mm, ma o le eseesega o le maualuga e le tatau ona sili atu i le 0.2% ole va;
(4) O le mafuaʻaga o le faʻaseseina o le tutusa o le paʻu paʻu idler roller i luga o le laina ogatotonu i le laina ogatotonu tūsaʻo o le conveyor fusi e le tatau ona sili atu i le 3 mm.

IMG_20220714_143907

Le tulaga o le tensioning roller ina ua uma ona fesootai le conveyor fusipaʻu, e tusa ai ma le auala o le tensioning masini, o le mea o le fusi autu, le umi o le fusi, ma le braking faiga e manino ona faamaoti, ma e masani lava e tatau ona ausia manaoga nei. :
(1) Mo masini faʻapipiʻi tuʻu saʻo poʻo taʻavale, o le faʻamalo i luma e le tatau ona itiiti ifo i le 400mm, ma le faʻamaʻi faʻamaʻi tua.
E tatau ona 1.5 ~ 5 taimi o le pa'u tatala i luma (pe a o'o i le umi o le polyester, tapoleni fusi autu po o le conveyor fusi e sili atu i le 200m, ma pe a amata sa'o le afi ma o loʻo i ai se faiga taʻavale, e tatau ona faʻamauina le maualuga o le taʻavale. filifilia).
(2) Mo le masini faʻafefeteina o le fusi o le fusipaʻu, o le faʻamalo i luma e le tatau ona itiiti ifo i le 100 mm.
(3) E tatau ona fa'afeso'ota'i le fa'amama fa'amama o le masini fa'amama, ma le umi fa'afeso'ota'i e le tatau ona itiiti ifo i le 85% o le lautele o le fusi.
A mae'a ona fa'amauina le ta'avale paie i luga o le fa'avaa fe'avea'i fusipa'u, e tatau ona fe'avea'i fe'avea'i ma mafai ona fetu'una'i i vaimea.O le axial cylindricity o le idler roller i lona laina ogatotonu ina ua uma ona faapipiiina: pe a o le idler diameter D<800Mm, o lona itu faapalepale e 0.60mm;pe a D> 800Mm, o lona faʻapalepale fua e 1.00mm.A maeʻa ona faʻapipiʻi le paie i luga o le faʻavaa, o le faʻapalepale tuʻu saʻo i le va o lona laina ogatotonu ma le laina ogatotonu o le faʻavaa e 0.2%.O le va'alele fa'ata'amilo o le ogatotonu o le fa'atusa o le tagata paie e tatau ona so'o ma le laina ogatotonu o le fa'avaa, ma o lona fa'apalepale fua fa'atusa e 6 mm.


Taimi meli: Tes-22-2022