O fa'ai'uga uma o le fagogo a Stanley ma se fa'amatalaga pe fia fa'ai'uga

O le Stanley Parable: Deluxe Edition e le gata ina faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi mea masani faʻatasi ma Stanley ma le faʻamatala, ae aofia ai foi ma le tele o faʻauʻuga fou mo oe e te mauaina.
I lalo o le ae iloa ai pe fia fa'ai'uga o lo'o iai i fa'aliliuga uma e lua o le Stanley Parable ma pe fa'apefea ona maua uma.Faamolemole ia matau - o lenei taʻiala o loʻo i ai mea faʻaleagaina!
O Fa'ataoto a Stanley e fa'avae i fa'ai'uga: o nisi e malie, o nisi e fa'anoanoa, ma o nisi e matua'i ese lava.
O le tele o ia mea e mafai ona maua i le agavale po'o le taumatau faitoto'a, ma filifili pe e te mana'o e alu 'ese mai le fa'atonuga a le fa'amatala.Ae ui i lea, e itiiti lava se mea e tupu seia e oʻo i faitotoa e lua.
Ina ia malamalama moni i le Stanley's Parable, matou te faʻamalosia oe e te iloa le tele o faʻauʻuga e mafai, aemaise lava talu ai ua faʻafeiloaʻi mea fou i le Ultra Deluxe Edition.
Stanley Parable e 19 fa'ai'uga atoa, a'o le Ultra Deluxe e 24 isi fa'ai'uga.
Ae ui i lea, e taua le matauina o se tasi o le Stanley Parable's uluai faʻauʻuga e leʻi faʻaalia i le Ultra Deluxe.O lona uiga o le aofa'i o fa'ai'uga mo le Stanley Parable: Deluxe Edition e 42.
I lalo o le ae maua ai faʻamatalaga savali mo faʻaiuga taʻitasi The Stanley Parable ma Super Deluxe Edition.Ina ia faʻafaigofie le faʻaogaina o lenei taʻiala, ua matou vaevaeina vaega i le Itu tauagavale Faʻaiʻuga, Faʻaiʻuga Taumataʻu, Faʻaiʻuga Faʻailoga i luma, ma le faʻaiʻuga fou faʻaopoopo e le Ultra Deluxe.
Na matou taumafai foʻi e faʻamautu faʻamatalaga e aloese ai mai le faʻaleagaina, ae na e faitau i ai i lou lava tulaga lamatia!
O le fa'ai'uga o lo'o i lalo e tupu pe afai e te ui atu i le faitoto'a agavale i le Stanley Parable ma le Stanley Parable Ultra Deluxe - e ui o le tala e tu'uina atu ia te oe le filifiliga e fa'asa'o ai le ala pe a e ui atu i le faitoto'a sa'o.
I le faʻatonuga a le faʻamatala, e te oʻo atu i le kapoti salu ma nai lo le faʻaauau, ulufale i le kapoti salu.Ia mautinoa e tapuni le faitotoa ina ia e fiafia moni i le kapoti.
Taofi solo i totonu o le kapoti salu seia oo ina fesili mai le faamatala mo se tagata taalo fou.I le taimi lea, alu ese mai le kapoti ma faʻalogo i le faʻamatalaga.
A uma, toe fo'i i le kapoti se'ia uma.O lea e mafai ona e faʻaauau le taʻaloga e pei ona masani ai, toe amata le tala, pe nofo i totonu o le kapoti e faʻavavau.
Afai e te toe foʻi i le kapoti salu i se isi tala e ala i faʻamatalaga, e mautinoa lava o le a iai se tali.
Ona otometi lava lea ona toe amata le taaloga ma o le a aveina atu oe i le lagi.A e sauni e alu, toe amata le tala.
A e oʻo i le faasitepu, alu i lalo ae le o luga ma suʻesuʻe le nofoaga fou na e iʻu i ai.
Alu i le ofisa o le pule ma a e ulufale loa i le potu, toe fo'i i lalo i le alalaupapa.Afai e te faia lenei mea i le taimi saʻo, o le a tapuni le faitotoa o le ofisa ma o le a tuʻua oe i le alatele.
Ona toe foʻi lea i le potu muamua ma e te iloa ai o loʻo matala le faitotoʻa i tafatafa o le ofisa o Stanley.Alu i le faitotoa lea ma luga i luga o le faasitepu seia e oo i le iuga.
Afai o lau taimi muamua lea e taʻalo ai i le Stanley Parable, matou te fautuaina le alu i le tele o faʻaiʻuga ona o le falemataʻaga o loʻo i ai mea faʻaleagaina.
Ina ia e alu i le falemataaga, mulimuli i faatonuga a le docent seia e vaai i se faailoga e faapea Escape.A e vaʻaia o ia, alu i le itu faʻaalia.
O le taimi lava e te taunuu ai i le falemataaga, e mafai ona e suʻesuʻeina i lou taimi paganoa, ma a e sauni e alu, suʻe se alalaupapa e iai se faʻailoga e ulufafo ai i luga aʻe.I le faaopoopo atu i lenei faʻailoga, o le ae mauaina se ki / paʻu ki mo le Stanley Parable lava ia, lea e te manaʻomia e fegalegaleai ai ina ia faʻamaeʻa ai lenei faʻaiʻuga.
E na'o le fa'ai'uga e aliali mai pe afai e te ui atu i le faitoto'a sa'o i le Stanley Parable po'o le Stanley Parable Ultra Deluxe.O le fa'amatalaga o lo'o i lalo o lo'o fa'afaigofieina ma le loto i ai, ae o lo'o iai pea ni fa'alavelave laiti mo ta'aloga e lua.
Ave le lifi i totonu o le faleteuoloa i le pito i luga ma mulimuli i le alalaupapa seia e oʻo i le faitotoa.Sosoo ai, alu i totonu o le faitotoa ma ave le telefoni.
Mo lenei fa'ai'uga, e tatau ona e alu i le lifi i totonu o le faleteuoloa se'ia o'o atu i le auala tele.I le taimi lea, alu ese mai le alalaupapa ma savali agai i luma seia e oo atu i faitotoa lanu e lua.
O lea la e tatau ona e alu faatolu i le faitotoa lanumoana.I le taimi nei, o le a toe ave oe e le Narrator i le uluai concierge, ae o le taimi lenei o le ai ai se faitotoa lona tolu.
Ona mulimuli lea i faatonuga o le tala seia e oo atu i taaloga a tamaiti.O le mea lea e faigata ai le fa'ai'uga fa'a-ata.
Ina ia maua lenei fa'ai'uga, e tatau ona e ta'alo le ta'aloga a le tamaititi mo le fa itula, ma a mae'a le lua itula, o le fa'amatalaga o le a fa'aopoopoina le fa'amau lona lua e oomi.Afai e i ai se taimi e te toilalo ai i le taaloga a le tamaitiiti, o le ae maua le faaiuga o le taaloga.
Ave le lifi i luga i le faleteuoloa ma, o le taimi lava e amata ai ona gaoioi, toe foʻi i le tulaga i ou tua.A uma ona e faia lena mea, oso ese mai le tulaga i le eleele i lalo.
E taua le maitauina o lenei fa'ai'uga o le a fai sina ese'ese e fa'atatau pe o lo'o e ta'alo i le ulua'i Stanley Parable po'o le Ultra Deluxe.
I ta'aloga uma e lua, e te o'o i lenei fa'ai'uga e ala i le oso i lalo o le faleteuoloa a'o e tietie i le lifi.E tatau ona e ui atu faatolu i le faitotoa lanumoana ma mulimuli i faatonuga a le tusitala seia e oo atu i le taaloga a se tamaitiiti, lea e te toilalo ai.
Mulimuli i faʻatonuga a le Narrator ma tuʻu se faʻailoga i luga o le ki pe a faʻamalosia.A o'o loa i luga le lifi, oso i lalo o le pu ma alu ese mai le pito i se nofoaga fou.
Ia alu atu nei i alalaupapa se'ia e maua le potu 437, e le'i leva ona alu i fafo o le a muta ai.
Su'esu'e vaega fou e te asia ma tu'u se tasi o pu na maua i le fa'amoemoe a'o alu ese le fa'amatala.
Ona e manaʻomia lea ona e alu ese mai le fata i le isi vaega e te taunuu atu ai ma mulimuli i le alalaupapa seʻia e maua se potu ua faailogaina 437. O le a muta le iuga pe a uma ona e alu ese mai lenei potu.
Ave le lifi faleteuoloa i le fogafale pito i luga ma mulimuli i le alalaupapa i le potu telefoni.
O lea la e tatau ona e toe foi atu i le faitotoa, ma o le taimi lava e matala ai le faitotoa, alu i le faitotoa i le itu taumatau.Su'e lou ala ua poloka, toe foi i tua i le ala na e sau ai ma ui atu i le faitotoa i le itu tauagavale.
O le faʻamatalaga o le a toe setiina le taʻaloga, o le taimi lea e te manaʻomia e ulufale ai i le ofisa o le pule e ala i le faitotoa i le agavale.
Ave le lifi i totonu o le faleteuoloa ma faʻatali seʻia oʻo i luga o le auala.A tupu lenei mea, alu i lalo i le pulelaa.Afai e te fa'ase'e, o le a e maua le fa'ai'uga o le "Foe Malili".
A oo loa i luga o le auala, savali pea seia e oo atu i faitotoa lanu e lua.Mai iinei, mulimuli i faatonuga a le faʻamatala, o le a taʻitaʻia oe i le Star Dome.
A e oʻo i le fetu fetu, toe ulufafo i le faitotoʻa ma mulimuli i le alalaupapa i le faasitepu.E tatau nei ona e oso i lalo o le faasitepu seia toe amata le taaloga.
I le Stanley Parable ma le Stanley Parable: Ultra Deluxe, o le isi fa'ai'uga e faia ae e te le'i o'o i faitoto'a e lua.O lenei vaega o loʻo i ai ni mea leaga laiti, faitau i lou lava tulaga lamatia.
Fa'alatalata i le nofoa i tua o le laulau 434 ma a'e i luga o le laulau lava ia.Nofo i le laulau, toso i lalo ma alu i le faamalama.
I le faaiuga, o le a fesiligia oe e le tagata faʻamatala se fesili, ma faʻalagolago i lau tali, o le a faʻauʻu i auala eseese.
E taua le maitauina o le fa'ai'uga tele e le o maua i le Stanley's Parable: Ultra Deluxe Edition.
Afai e te manaʻo e oʻo i lenei faʻaiʻuga i le taʻaloga muamua, e te manaʻomia muamua le kiliki i luga ole Stanley Fable i lau Steam Library e tatala ai ana meatotino, ona faʻaopopo lea o le "-console" i au filifiliga faʻalauiloa.
Ona amata lea o le taʻaloga ma o le a e vaʻai i le faʻamafanafanaga i le lisi autu.Ole taimi nei e tatau ona e lolomi "sv_cheats 1" i totonu o le faʻamafanafanaga ma tuʻuina atu.
O nisi taimi, pe a toe amata le tala, e te iloa ai o le ofisa e sosoo ma Stanley ua liua i se potu lanumoana.
A tupu lenei mea, e mafai ona e tatalaina le faitotoa 426 ma tatala le fa'ai'uga Whiteboard.I luga o le laupapa, o le ae mauaina se code poʻo se filifiliga e mafai ai le "paʻu", lea e fai ai se paʻu pe a e oomi le "interact" button.
Stanley Parable: Ultra Deluxe fa'aalia le tele o fa'ai'uga e le'i fa'aalia i le ta'aloga muamua.Faamolemole ia nofouta o lenei vaega o loʻo i ai mea faʻaleagaina mo lenei mea fou, o lea faitau i lou lava tulaga lamatia.
Ina ia maua le anotusi fou, e tatau ona e faʻamaeʻaina nisi o uluaʻi faʻaiʻuga Stanley Fable.A maeʻa lena, i totonu o le alalaupapa i luma o le potu e lua faitotoʻa mataʻutia, o le a faʻaalia se faitotoa ma le faʻailoga "O le a le mea fou".


Taimi meli: Ian-29-2023