E uiga i le tausiga o mea faʻapipiʻi fusipaʻu ma mea faʻaoga

O le tausiga o masini conveyor fusi e taua tele.I aso nei, Zhongshan Xingyong Machinery o le a faʻalauiloaina auala faʻaleleia o le faʻaaogaina o fusipaʻu ia oe.
1. tausiga i aso uma o le conveyor fusi
O le fusi o le fusi e momoli atu mea e ala i felauaiga felauaiga, ma e tatau ona faʻaoga saʻo mo le tausiga masani i le taimi o le taotoga.O mea o lo'o i totonu o galuega fa'aleleia i aso uma e fa'apea:
1. Siaki le fusi o le fusi a'o le'i amataina
Siaki le mau o faʻamau uma o le fusipaʻu feʻaveaʻi, fetuutuunai le mau o le lipine, ma o le mau e faʻalagolago i le paʻu o le lipine i luga o le uila.
2. Belt conveyor belt conveyor
(1) A maeʻa se vaitaimi o le faʻaaogaina, o le a tatalaina le fusi o le fusi o le fusipaʻu, ma e tatau ona fetuutuunai faʻamau faʻamau poʻo le mamafa.
(2) O le fatu o le fusi o le fusipaʻu o loʻo faʻaalia ma e tatau ona toe faʻaleleia i le taimi.
(3) Pe a pala le totonugalemu o le fusipaʻu conveyor, taʻe pe pala, o le vaega ua faaleagaina e tatau ona soloia.
(4) Ia mautinoa e siaki pe o le conveyor fusi sooga o le conveyor fusi e faaletonu.
(5) Siaki pe o le pito i luga ma le pito i lalo o le paʻu o le fusi o le fusipaʻu o loʻo ofuina ma pe o iai ni feteʻenaʻiga i luga o le lipine.
(6) Pe a matua faaleagaina le fusi conveyor fusipaʻu ma manaʻomia ona sui, e masani lava e mafai ona faataatia se fusi conveyor umi e ala i le tosoina o le lipine fou ma le lipine tuai.
Fa'atauva'a fa'asaga
3. O le taofi o le fusi o le fusi
(1) E faigofie ona afaina le taofi o le fusipaʻu i le suauu i luga o le masini taʻavale.Ina ia aua neʻi aʻafia le aʻafiaga o le fusi o le fusipaʻu, o le suauʻu lata ane i le taofi e tatau ona faʻamama i le taimi.
(2) Pe a gau le uili faʻasalalau fusipaʻu ma le mafiafia o le uili uili uili ofu e oʻo atu i le 40% o le mafiafia muamua, e tatau ona soloia.
4. Le paie o le fusipa'u fe'avea'i
(1) Ta'eta'ei e aliali mai i le su'isu'i uelo o le paie o le fusipa'u conveyor, lea e tatau ona toe faaleleia i le taimi, ma faatoa mafai ona faaaogaina pe a uma ona pasia le suega;
(2) O le faʻamaufaʻailoga o le taʻavale paie o le fusipaʻu ua matua ma taʻe, ma e tatau ona suia i le taimi.
(3) Fa'aaogā le ga'o ta'avale ta'avale e fa'atatau i le ga'o e fa'atatau i le masima-sodium Numera 1 po'o le Numera 2.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tolu sifi e gaosia i se laina, e suia i le tolu masina, ma e mafai ona faʻalautele pe faʻapuʻupuʻu le vaitaimi pe a talafeagai ai.


Taimi meli: Feb-17-2022