E fa'asaoina e le gaosiga o mea'ai le faitau afe o tala e ala i le toe fa'afo'i atu i luga o fusi fe'avea'i

Ina ua iai ni faafitauli ogaoga i se fale gaosi manu i Bay of Plenty, Niu Sila, i le toe foi atu i le felauaiga i le fale gaosi manu, na liliu atu ai le au paaga ia Flexco mo se fofo.
E sili atu i le 20 kilokalama o oloa e mafai ona toe faʻafoʻi i le aso, o lona uiga o le tele o otaota ma se ta i lalo o le kamupani.
O le fasi manu o lo'o fa'apipi'iina i fusi fe'avea'i e valu, fusi fa'a-fe'ave fa'alelei e lua ma fusi fa'a'ave'ava papa'e ono.O fusi e lua modular conveyor sa noatia i le tele o toe faafoi, lea na mafua ai faafitauli i luga o le nofoaga o galuega.E lua fusipa'u fe'avea'i o lo'o tu'u i totonu o se fale gaosi mamoe ponaivi malulu e fa'agaioi sifi lua valu itula i le aso.
O le kamupani fa'apipi'i aano o manu sa i ai muamua se fa'amama e aofia ai lau vaeluaga o lo'o fa'amau i luga o le ulu.Ona fa'apipi'i lea o le salu i luga o le pulley ulu ma fa'amalosi lau e fa'aaoga ai se faiga fa'atatau.
“Ina ua faatoa tatala lenei oloa i le 2016, sa latou asiasi mai ai i le matou faleoloa i le Foodtech Packtech show i Aukilani, Niu Sila lea na latou ta‘ua ai o lana laau na i ai nei faafitauli ma na mafai ai ona matou tuuina atu se fofo vave, manaia, o se mea e faamama ai meaai. o le matou fa'amama mea'ai toe fa'aaogaina o le muamua lea o lona ituaiga i luga o le maketi, "o le tala lea a Ellaine McKay, o oloa ma maketi maketi i Flexco.
“A’o le’i su’esu’eina e Flexco ma atina’e lenei oloa, e leai se mea i luga o le maketi e mafai ona fa’amama fusi mama, o lea na fa’aaoga ai e tagata ni fofo e fai i le fale aua na’o le pau lea o le mea i luga o le maketi.”
Faaalia e Peter Muller, le faatonu sinia o le fasi manu, a o lei galulue faatasi ma Flexco, e utiuti le filifiliga o meafaigaluega a le kamupani.
"O kamupani gaosi aano o manufa'atasi na muamua fa'aogaina se fa'amama e aofia ai se lau fa'avaevae o lo'o fa'apipi'i i luga o le la'au pito i luma.Ona fa'apipi'i lea o lenei fa'amama i luga o le u'amea pito i luma ma fa'amalosi le lau i se faiga fa'atatau.
"E mafai ona faaputuputu aano o manufasi i le va o le pito o le faamama ma le pito i luga o le fusipaʻu, ma o lenei faʻatupuina e mafai ona mafua ai se vevesi malosi i le va o le mama ma le fusi lea e mafai ai e lenei vevesi ona mafua ai ona paʻu i luga le mama.O lenei faʻafitauli e masani lava ona tupu pe a loka le faiga faʻatusatusa i le taimi o sifi e mau lelei i le tulaga."
E le'i lelei le faiga o le pa'u mamafa ma e tatau ona fa'amama laula'au i le ta'i 15 i le 20 minute, ma i'u ai i le ta'i tolu pe fa i le itula.
Na faamatala e Müller o le mafuaaga autu o le tele o le tapunia o le gaosiga o le faiga o le mamafa, lea na matua faigata lava ona faʻamalosi.
O le tele o le toe faafoi o lona uiga o tipi atoa o aano o manufasi e pasi atu i le faamamaina, e iu i tua o le fusipaʻu, ma paʻu i luga o le fola, ma le talafeagai mo le taumafaina e tagata.E fiaselau tala le leiloa o le kamupani i le vaiaso ona o le tamai mamoe na pau i luga o le fola ona ua le mafai ona faatau atu ma maua ai se tupe mama mo le kamupani.
“O le faafitauli muamua lava sa feagai ma i latou o le leiloa o le tele o oloa ma tupe, ma le leiloa o le tele o meaai, lea na tupu ai se faafitauli o le faamamaina,” o le tala lea a MaKei.
“O le fa’afitauli lona lua o le fe’avea’i;ona o lea mea, ua malepe le lipine ona e te fa'apipi'i lenei fasi palasitika malo i le lipine.
“O le matou masini e iai le tensioner ua fausia i totonu, o lona uiga afai e iai ni fasi mea tetele, e mafai ona gaoioi le lau ma faʻatagaina se mea lapoʻa e faigofie ona pasi, a le o lea e tumau pea i luga o le conveyor belt ma faʻanofo ai meaʻai i le mea e tatau ona alu ai.ia i luga o le isi fusipa'u fe'avea'i.”
O se vaega taua o le fa'atauga a le kamupani o le su'eina lea o le atina'e a le kalani, fa'atautaia e se vaega o tagata popoto ma le tele o tausaga o le poto masani i le iloiloga o faiga o lo'o iai.
“Matou te o atu fua ma asiasi atu i a latou falegaosimea ona fai ai lea o ni fautuaga mo ni faaleleiga e ono avea ma a matou oloa.O matou tagata faʻatau atu o ni tagata atamamai ma sa i ai i le alamanuia mo le tele o tausaga, o lea matou te fiafia ai e tuʻuina atu se lima fesoasoani, ”o le tala lea a MaKei.
Flexco o le a tu'uina atu se lipoti auiliili i le fofo e talitonuina e sili mo le kalani.
I le tele o tulaga, ua faʻatagaina foʻi e Flexco tagata faʻatau ma tagata faʻatau e faʻataʻitaʻi fofo i luga o le upega tafaʻilagi e vaʻai muamua i mea latou te ofoina atu, o lea e talitonu ai Flexco i ana faʻafouga ma fofo.
“Ua matou maua i aso ua mavae, o tagata faatau e faataitai a matou oloa e masani ona matua faamalieina, e pei o lenei fale gaosi manu i Niu Sila,” o le tala lea a McKay.
E sili atu le taua o le lelei oa tatou oloa ma mea fou tatou te saunia.Matou te lauiloa i pisinisi mama ma mamafa mo le lelei ma le tumau oa matou oloa, ma mo le lagolago tele matou te tuʻuina atu e pei o aʻoaʻoga e leai se totogi, faʻapipiʻiina i luga o le saite, matou te tuʻuina atu le lagolago tele.“
O le fa'agasologa lea e uia e le faiga o le mamoe a'o le'i filifilia le Flexco Stainless Steel FGP Cleaner, lea e fa'amaonia e le FDA ma ua fa'amaonia e le USDA lau uamea.
Ina ua uma ona faʻapipiʻi mea faʻamamā, na toetoe lava a vaʻaia e le kamupani se faʻaitiitiga toeitiiti atoa le faʻaitiitiga o tupe maua, faʻasaoina le 20kg o oloa i le aso i luga o le tasi le fusipaʻu.
O le faʻamamaina na faʻapipiʻiina i le 2016 ma le lua tausaga mulimuli ane o loʻo talafeagai pea iʻuga.I le faʻaitiitia o tupe maua, o le kamupani "e oʻo atu i le 20kg i le aso, faʻatatau i le tipi ma le gaosiga," o le tala lea a Muller.
Na mafai e le kamupani ona faʻateleina ana faʻatauga nai lo le lafoina pea o aano o manufasi leaga i le lapisi.O lona uiga o le siitia o tupe mama a le kamupani.E ala i le faʻapipiʻiina o faʻamamā fou, ua faʻaumatia ai foi e Flexco le manaʻomia mo le faʻamamāina faifaipea ma le tausiga o le faiga faʻamamā.
O le isi fa'amanuiaga autu o oloa a Flexco o ana mea'ai uma e fa'amama mea'ai e fa'amaonia e le FDA ma fa'amaonia le USDA e fa'aitiitia ai le lamatiaga o le fa'afefeina o fusi fa'amomoli.
E ala i le fa'aitiitia o le mana'oga mo le tausiga faifaipea, ua fa'asaoina ai e le kamupani le gaosiga o mamoe e silia ma le NZ$2,500 i le tausaga i tau o tagata faigaluega.
E le gata i le fa'asaoina o totogi mo le tele o tagata faigaluega, e maua e kamupani le taimi ma le fa'atupuina o mea e maua ona o tagata faigaluega o lo'o saoloto nei e fa'atino isi galuega e fa'aleleia ai le gaosiga nai lo le taumafai e fo'ia le fa'afitauli e tasi.
Flexco FGP fa'amama e mafai ona fa'atuputeleina le gaosiga e ala i le fa'aitiitia o itula fa'amama ma fa'atumauina le pisi o fa'amama le lelei muamua.
Ua mafai fo'i e Flexco ona fa'asaoina le tele o tupe a le kamupani e mafai ona fa'aoga lelei, fa'aleleia atili le tupe maua a le kamupani, ma fa'aoga e fa'atau ai punaoa fa'aopoopo e fa'ateleina ai le gaosiga o le kamupani.


Taimi meli: Apr-03-2023